Tesla Model 3: Poze cu prima masina iesita de pe linia de productie

CEO Elon Musk a postat pe Twitter prima poza cu prima masina construita la fabrica din Fermont in aceasta Sambata. Prima masina este de fapt chiar a lui Elon, primind cadou rezervarea cu numarul 1 de la un investitor Ira Ehrenpreis.

 

Se pare ca Elon a ales culoarea neagra pentru masina si jante de 19″ dar oricum variantele sale erau limitate. Cum a confirmat chiar el la inceputul acestui an ca Tesla limiteaza numarul de optiuni valabile pe primele masini Model 3 pentru a limita numarul de configuratii disponibile si a avea o productie mult mai rapida si usoara. In comparatie cu Model S care are peste 1500 de configuratii valabile, Model 3 va avea mai putin de 100 la inceput. Mai multe optiuni vor deveni valabile o data cu cresterea productiei.

 

Prima poza cu Model 3, postata de Elon Musk:

 

Luna aceasta se vor construi 30 de masini si va avea loc un eveniment pe 28 Iulie pentru inmanarea primelor masini Model 3. Tesla Model 3 va ajunge in Romania anul viitor, in 2018 cand se preconizeaza ca vom avea si un Tesla Service Center tot in Romania si cel putin 3 Superchargere.

Despre eligibilitatea in programul Rabla Plus pentru masini electrice pentru care se acorda 10.000€ inca nu stim nimic dar daca legislatia nu se schimba atunci Tesla nu va putea participa in acest program deoarece va trebui sa vanda masina printr-un dealer ceea ce ei au refuzat intodeauna sa faca.

Masina seamana cu pozele aparute in ultima perioada cu modele prototip ale Model 3 dar ramane de vazut ce s-au schimbat la ele intre timp si configuratiile exacte valabile pentru masina.

 

Leave a Reply