Pagina 1 din 1

Achizitionarea unui vehicul Tesla in Romania

Scris: 24 Feb 2017 01:09
de dragancla
Salutare, forum!

Sunt curios care ar fi procedura de achizitionare a unui Model 3 in Romania.

Practic, cei care au dat precomanda la sfarsitul lui martie 2016 au sanse maricele ca masina lor sa fie gata fabricata pana la sfarsitul anului 2017. Dar cum ajung in posesia ei avand in vedere ca nu exista o reprezentanta Tesla in Romania?

Daca trebuie luata din strainatate (am inteles ca in Austria ar fi cea mai apropiata reprezentata), se mai aplica ecoticketul de 20.000 RON (sau 10.000 EUR de anul acesta, in cazul in care avem incredere in programul de guvernare PSD :o ) din programul Rabla?

Multumesc!

Re: Achizitionarea unui vehicul Tesla in Romania

Scris: 24 Feb 2017 02:06
de Calin
Salut!

Tinand cont ca Tesla nu are inca reprezentanta in Romania singura solutie este sa ridici masina de la una dintre reprezentantele Tesla din afara tarii fie personal fie cu firme specializate.

Legat de programul Rabla Plus inca nu se stie nimic de cei 10.000 euro alocati la ecotichet inafara ca ar fi in programul de guvernare PSD.
Din pacate Tesla nu se afla pe lista companiilor din 2016 carora li se pot atribui in momentul de fata ecotichete. Cei de la Tesla trebuie sa dupuna cerere la AFM dar in primul rand e nevoie de o locatie de distributie in Romania.

Mai multe detalii vom afla in lunile urmatoare cand se va da startul la programul Rabla Plus 2017.

Lista producatorilor validati de AFM:http://www.afm.ro/main/programe/vehicul ... _06_30.pdf

Re: Achizitionarea unui vehicul Tesla in Romania

Scris: 22 Mai 2019 17:19
de dvdrw
Abia astept sa vina si in Romania, cu toate ca imi permit doar un 3 standard, si doar prin rabla plus. :ugeek: